Yazacağım seriyede o çok pohpohladığın Nika’yı da seveyim senin
1200 bölüm sonra aceleci mi davranıyorlar diyorsun ?Dragon konusunda ise fanlar bence aceleci davranmakta.
O kadar çok loop hole sayıldı ki buna dair, buna "planlı" denemez artık. Oralarda bir yerde bir fikir vardı o konuda hemfikirim, adam sıfırdan türetmedi ancak fikir olarak oralarda bir yerlerde olması "kurgu" olarak da olduğu anlamına gelmiyor. Kurgusal anlamda Deus Ex'dir Nika. Etrafı güneş ile ilgili easter egg ile doldurmak "plan" olmuyor. Eğilim olur en fazla.Oda tarihsel mitolojik ve astrolojik kurguları bir araya getirerek nikayı arabastadan beri planlı bir şekilde getirdi.
Ya zaten ben bunu arkadaş arası sohbetlerde çok söylüyorum. OP çok geniş bir evrene sahip olsa da yaşayan bir evrene sahip değil çünkü her şey luffy ile yürüyor onunla da duruyor çok nadiren onun yörüngesi dışında bişiler gelişiyor.Ya Soda Madem Dragonun Misyonunu Nikaya verecektin sen bu adamı niye devrimci ordusu lideri yapıyorsun ki.
Seride ne güzel güçler ayrılığı ilkesi kurmuşsun Hükümet-Korsanlar-Devrimciler şeklinde. Korsancılığın kitabını zaten Luffy'ler yazdı (yardım ve bal ile falan neyse) işin kötüsü devriminkini de bunlar yazıyor. Hatta denizcilerden çok kötü korsan yakalattı LuffyO işi de yapıyor adam yani
![]()
Seride ne güzel güçler ayrılığı ilkesi kurmuşsun Hükümet-Korsanlar-Devrimciler şeklinde. Korsancılığın kitabını zaten Luffy'ler yazdı (yardım ve bal ile falan neyse) işin kötüsü devriminkini de bunlar yazıyor. Hatta denizcilerden çok kötü korsan yakalattı LuffyO işi de yapıyor adam yani
![]()