Warcury dayı sağlam çıktı.Devamını da getirirse en güçlü Gorosei olduğu netleşir

2. cümlende dedigin şey mantıklı olan aslında.Ama şu ana kadar bize gösterilen Snake man>Bound man.Katakuri savasında özellikle çok netti.Final formuydu Snake man Luffy'nin.Snake Man formu Bound Man'dan güçlü mü? Yoksa fiziksel gücü daha az hızı daha yüksek gibi bi durum mu söz konusu
Bu kesin zaten eminim ondan.Snake man>Bound man
Sonra Kizaru'dan tek yediSnake man hem daha az gözuken ve hem de son silahı gibi bir şeydi
Advanced hakilerini kullanmadı Kizaru'ya karşı snake man açtığında. Kullandığı zaman haki yıldırımları kendini belli ediyor. Katakuri karşısında açtığı gibi savaştı işte.Sonra Kizaru'dan tek yediYa Kizaru'yla kapışırken kralın hakisini kullandı mı emin değilim ama G5'i boostlamak için bu hareketler komik cidden. L
YC1 seviyesi bi güçte savaştı yani. Anladım.Katakuri karşısında açtığı gibi savaştı işte.
Daha üstüdür. Wano'dan sonra tüm skilleri güçlendi.YC1 seviyesi bi güçte savaştı yani. Anladım
Zoro'yu bayağı yormuştu King karşısında.Kral hakisini kullanmak çok efor sarfettiren bi şey mi?
Öyle değil o iş, OP'de bir karakter eski ve daha az gelişmiş bir modu kullansa bile üzerine eklediği base hal çok daha güçlendiğinden. Şimdiki Advance Hakisiz Snake Man ile Katakuri dövüşü arasında 3-4 kat fark vardır.YC1 seviyesi bi güçte savaştı yani. Anladım.
O zaman tek yemesi yine biraz gülünç. Ama dediğin gibi sınıfsal seviyeler bi şey ifade etmiyor pek.Şimdiki Advance Hakisiz Snake Man ile Katakuri dövüşü arasında 3-4 kat fark vardır.
Tek yemedi ki. Bir süre yumruk çarpıştırdılar, Kizaru gerilip vurunca Luffy uçtu. Üstünlük kurdu denebilir. Onda da Luffy advance hakilerini kullanmıyordu işte. Bence yine güzel feat.O zaman tek yemesi yine biraz gülünç
Kizaru sadece savundu ve konuştu aslında. Pek yumruk çarpıştırma yok.Bir süre yumruk çarpıştırdılar
Biraz her şeye G5 açmasına gıcığım aslında da Gear 5'ın tanıtımı için de şart bu.Onda da Luffy advance hakilerini kullanmıyordu işte.
Tartışmaya epey açıkTertemiz bir liste.
Az çok tahmin ediyordum abi senin listeye katılmayacağınıTartışmaya epey açık![]()
Aslında direkt Dragon'a katılmıyordu bence.Az çok tahmin ediyordum abi senin listeye katılmayacağınıEn bariz olanlarını açıklayayım ama
Goroseiler o kadar yukarı koyma sebebim hem ölümsüzlükleri hem de final savaşın da daha iyi featler göstereceklerine inandığımdan dolayı.(özelikle Warcury dayı)Eggheada biraz ana karakterin azizliğine uğradıkları için ezik gibi gösterildiler maalesef xd
Big mom da abi kadını savunacak hiç bir şeyim yok da sadece yılların yonkosu olduğu için amiral üstü attım onuda.Benim kafamda çünkü istisnalar hariç her zaman yonko>Herhangi bir denizciYaşlı hali için prime denildi ama bence genç hali daha iyi dövüşçü ve nispeten daha aklı başında dövüşen birisidir diye tahmin ediyorum
Tertemiz bir liste.Sadece önemli isimleri aldım
![]()
KF'de en son OP evreni FTL diyorlardı, powerscaling işlerini saldığımızdan yorum yapmadık.Shanks ışık hızıymış ve bir kaç dakikalık geleceği görmesi varmış![]()
Bak saniye falan değil dakika
aghjkagkjhag
- geleceği görme: maks 8-10 saniyeShanks ışık hızıymış ve bir kaç dakikalık geleceği görmesi varmış![]()
Bak saniye falan değil dakika
aghjkagkjhag