Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs One Piece Evreni Genel Güç Seviyeleri ve Parametrelerine Dair Tartışma Başlığı.

Snake Man formu Bound Man'dan güçlü mü? Yoksa fiziksel gücü daha az hızı daha yüksek gibi bi durum mu söz konusu
2. cümlende dedigin şey mantıklı olan aslında.Ama şu ana kadar bize gösterilen Snake man>Bound man.Katakuri savasında özellikle çok netti.Final formuydu Snake man Luffy'nin.
Daha sonraları da Snake man hem daha az gözuken ve hem de son silahı gibi bir şeydi Luffy'nin g5'i saymazsak.

Snake man>Bound man
Bu kesin zaten eminim ondan.
Snake man hem daha az gözuken ve hem de son silahı gibi bir şeydi
Sonra Kizaru'dan tek yedi :D Ya Kizaru'yla kapışırken kralın hakisini kullandı mı emin değilim ama G5'i boostlamak için bu hareketler komik cidden. Luffy base formunda sadece kralın hakisi kullanarak bile Kizaru'yla başa baş gidecek bi karakter. SnakeMan + kralın hakisinin Kizaru'ya bariz üstünlük kurması lazım. Gerçi ben kralın hakisi kullanan base Luffy'nin, kralın hakisi kullanan SnakeMan Luffy'le hemen hemen aynı derecede Kaido'yu zorlamasına da şaşırmıştım da neyse :D

Sonra Kizaru'dan tek yedi :D Ya Kizaru'yla kapışırken kralın hakisini kullandı mı emin değilim ama G5'i boostlamak için bu hareketler komik cidden. L
Advanced hakilerini kullanmadı Kizaru'ya karşı snake man açtığında. Kullandığı zaman haki yıldırımları kendini belli ediyor. Katakuri karşısında açtığı gibi savaştı işte.

YC1 seviyesi bi güçte savaştı yani. Anladım.
Öyle değil o iş, OP'de bir karakter eski ve daha az gelişmiş bir modu kullansa bile üzerine eklediği base hal çok daha güçlendiğinden. Şimdiki Advance Hakisiz Snake Man ile Katakuri dövüşü arasında 3-4 kat fark vardır.

Bir de YC1 seviyesi diye bir seviye yok aslında, daha doğrusu One Piece de sınıfsal seviye diye bişi kalmadı.

Smoker amiral seviye dönmezse E.Oda'ya ana bacı küfür+Godacılara küfür+Nika'ya küfür+foreshadowing tayfaya küfür. loading....

Tertemiz bir liste.Sadece önemli isimleri aldım

bH3TK.png

Tartışmaya epey açık :D
Az çok tahmin ediyordum abi senin listeye katılmayacağını 😁 En bariz olanlarını açıklayayım ama

Goroseiler o kadar yukarı koyma sebebim hem ölümsüzlükleri hem de final savaşın da daha iyi featler göstereceklerine inandığımdan dolayı.(özelikle Warcury dayı)Eggheada biraz ana karakterin azizliğine uğradıkları için ezik gibi gösterildiler maalesef xd

Big mom da abi kadını savunacak hiç bir şeyim yok da sadece yılların yonkosu olduğu için amiral üstü attım onuda.Benim kafamda çünkü istisnalar hariç her zaman yonko>Herhangi bir denizci😀 Yaşlı hali için prime denildi ama bence genç hali daha iyi dövüşçü ve nispeten daha aklı başında dövüşen birisidir diye tahmin ediyorum

Az çok tahmin ediyordum abi senin listeye katılmayacağını 😁 En bariz olanlarını açıklayayım ama

Goroseiler o kadar yukarı koyma sebebim hem ölümsüzlükleri hem de final savaşın da daha iyi featler göstereceklerine inandığımdan dolayı.(özelikle Warcury dayı)Eggheada biraz ana karakterin azizliğine uğradıkları için ezik gibi gösterildiler maalesef xd

Big mom da abi kadını savunacak hiç bir şeyim yok da sadece yılların yonkosu olduğu için amiral üstü attım onuda.Benim kafamda çünkü istisnalar hariç her zaman yonko>Herhangi bir denizci😀 Yaşlı hali için prime denildi ama bence genç hali daha iyi dövüşçü ve nispeten daha aklı başında dövüşen birisidir diye tahmin ediyorum
Aslında direkt Dragon'a katılmıyordu bence. :D
Yine hedef değiştirerek Gorosei'ye yönlendirilmiş saldırı. :D

Tertemiz bir liste.Sadece önemli isimleri aldım

bH3TK.png

Benim listem:
God: Joyboy, IMU, Nika
Pirate King: Xebec, Roger, Prime WB, Prime Garp, Shanks
Yonkou: Kaido, Gear 5 Luffy, Mihawk (Bir üstte de olabilir IMU ile bağlantılı çıkarsa)
Fleet Adm: Dragon, Blackbeard, BigMom, Shamrock, Prime Rayleigh, Prime Gaban, Nasjuro & Warcury & Garling, Akainu, Prime Sengoku,
Admiral: Kuzan, Kizaru, Fuji, Mars, Oden, Beckman
L. Admiral: Sabo, Greenbull, Zoro, Diğer Goroseiler (Satürn hariç)
1st Commander: Law, Yamato, King, Marco, Sanji, Satürn, Seraphimler
2nd Commander: Shiryu, Crocodile, Kidd (Sadece tek saldırısı ciddi zararlı onun için de süre beklemesi gerek), Jimbei, Ace, Kuma
3th Commander: Jozu, Vista,
4th Commander: Brook
Weaklings: Usopp, Nami, Buggy ve diğer yan karakterler.

Shanks ışık hızıymış ve bir kaç dakikalık geleceği görmesi varmış :D :D Bak saniye falan değil dakika :D aghjkagkjhag
- geleceği görme: maks 8-10 saniye
- hız: ışık hızında olan bir varlık yok OP evreninde. Kizaru ışık olduğu için onun ışık hızında hareket ettiğini falan zannediyor millet. Yav adam harekete geçene kadar ışık dünyayı iki kez dolaşmış oluyor. Luffy G5 formunda Kizaru'nun "ışık hızındaki" tekmesini dalga geçerek savuşturuyor. :D