Nisekoi : Başları fena değildi, hem karakterler arası ilişkiler hem de hikaye gelişiyordu ama bir yerden sonra hikayede dönüm noktasına geldiğinde sürekli olarak hikayeye de karakterlere de hiç bir etkisi olmayan arclar gelmeye başladı; güncel olarak bunu takip etmek bir süre sonra sıktığı için bıraktım.
Horimiya: İlişkinin oluşumu ve ilişkinin oluşumundan sonra bir düzene oturmasına kadarki kısımlar çok güzeldi ama ilişki bir düzene oturduktan sonra manga yavaş yavaş tekdüzeleşmeye başladı. Güncel takip edecek kadar ilgimi çekmeyi kestiği için bıraktım.
Say I Love You: Okurken baya hoşuma giden bir mangaydı ama manga-ka bir ara senede en fazla 2-3 bölüm çıkarır noktaya geldi, bölümler arasında okuduğumu unuttum, daha sonra da hatırlayınca eski bölümleri unuttuğumu fark edip devam etmedim.
Fairy Tail: Her hikaye ilerleyecek olduğunda 1-2 bölüm fan servis görmek sinirimi bozduğu için bıraktım.
Noblesse: Sağlık için manga-ka'nın yazmayı kestiği arada olan biteni unuttuğum için geri başlamadım.
One Piece: Karakter dizaynları, arcların yapı olarak birbirinin aynısı olması gibi şeyler sinirimi bozuyordu; hem bölümlerin içerik olarak çok az şey içermesi, hem arcların yavaşlığı, hem de hikayenin genel olarak yavaşlığı da 'artık yeter' dememe sebep oldu .Belli bir noktadan sonra One Piece'i okumaya devam etmemin tek sebebi sunk cost fallacy'di ama onu da aşıp sonunda okumayı bıraktım.