Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Anime-Manga Haberleri

Spy x Family animesinin ilk sezonunun ikinci yarısı Ekim ayında geliyor.

Record of Ragnarok animesinin ikinci sezonundan fragman yayınlandı.

Berserk ve Claymore'u çok da sevmeyen biri olarak heyecanlandım
Claymore'u ayrı tutmak lazım ki onu az çok sevmiştim yine de, bu ''dark fantasy'' ler hiç bana hitap etmiyor galiba, eççi kısmı da fazlaymış hiç ama hiç bana hitap etmiyor boşuna yükselmişim, '' hızlı giden atın b*ku seyrek düşer'' diye boşuna dememişler.

Ayrıca Kubo mangada olmayan bazı dövüşlerin animeye ekleneceğini söylemiş.
Son arkta çok fazla dövüş vardı zaten ancak çok kesiliyordu dövüşler ve bu yüzden sona çok çabuk ulaşıyorlardı.Bir de klasik en low karaktere bile bir ton hype basıp sonra yenilmesini izlemek saçmalığı vardı son arkta. Yoksa ekstra dövüşlere çok da gerek yoktu bence. Olanı düzeltse yeter.

Hadi bakalım. :D 2 sene önce Feindbild'ın yazdığı yazıdan beri geldi, gelecek diye bekliyorum. :D 3 ay kaldı.

Son savaştan önce bırakmıştım okumayı. Animesi iyi yapılırsa izlenir.

Solo leveling rpg oyunun mangalaştırılmış hali. Bana hiç hitap etmedi. Hatta karakter değişimi öyle hızlı oldu ki avam sınıftan elite sınıfa sıçrayan bir ana karakter. Ben zaman kaybı olarak gördüm. Ancak ilgilisi için güzel haber

Trigun Stampede için fragman yayınlanmış.Orjinal animeyi çok seviyordum,havası hoştu fakat bu animasyon pek mutlu etmedi.

Trigun Stampede için fragman yayınlanmış.Orjinal animeyi çok seviyordum,havası hoştu fakat bu animasyon pek mutlu etmedi.

Remake mi yoksa yeni hikaye mi bilmiyorum ama her iki türlüde yeniden izleyeceğim bir seri olacak. Trigun benim favori animelerimden

Remake mi yoksa yeni hikaye mi bilmiyorum ama her iki türlüde yeniden izleyeceğim bir seri olacak. Trigun benim favori animelerimden
Sanırım bildiğimiz hikayenin öncesi niteliğinde olacak.Benim de favori serilerimden fakat tasarım gerçekten hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim

@meister of the zero Ya lanet olsun bunlara ya... Bu cg çizim işler %70-75 oranda kötü oluyorlar. Slam Dunk gibi hareketliliğin, gerçekçiliğin ve de nostalji hissinin bu denli önemli olduğu bir serinin filmi (ki film bence son maçı ele alacak) böyle mi yapacaktınız ? Allah bin belanızı versin ya.