Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Anime-Manga Haberleri

Son sezonu ve final filmini izlememiştim bende eskisi kadar sarmadığı için ama izleyebilirim bir ara
Açıkçası ben de biraz soğumuştum çok sevdiğim bir seri olmasına rağmen. Gintama'nın kalbimdeki yeri hep özel olacak ancak çok toksik bir fan kitlesine sahip ve Şogun Suikasti ile girdiği tamamen aksiyon serisi olma yolunu pek beğenmedim. Utsuro gibi epey iyi bir villain'e sahip ancak aksiyon arkları arada sırada varken güzeldi. Tabii bu Amanto istilası hikayesini de bir yere bağlaması gerekiyordu kızmıyorum gorile.

Tamashi-hen 2. sezonda kalmıştım. Açıkçası biraz unuttum da, ilk periyodu izleyeli 10 yıl oluyor ben.^^

Son sezonu ve final filmini izlememiştim bende eskisi kadar sarmadığı için ama izleyebilirim bir ara
Açıkçası ben de biraz soğumuştum çok sevdiğim bir seri olmasına rağmen. Gintama'nın kalbimdeki yeri hep özel olacak ancak çok toksik bir fan kitlesine sahip ve Şogun Suikasti ile girdiği tamamen aksiyon serisi olma yolunu pek beğenmedim. Utsuro gibi epey iyi bir villain'e sahip ancak aksiyon arkları arada sırada varken güzeldi. Tabii bu Amanto istilası hikayesini de bir yere bağlaması gerekiyordu kızmıyorum gorile.
Tamashi-hen 2. sezonda kalmıştım. Açıkçası biraz unuttum da, ilk periyodu izleyeli 10 yıl oluyor ben.^^
Gintama özel bir seri bence de birçok duyguyu güzel şekilde aktarıyor. Komedi ile ön plana çıksa da sadece ondan ibaret bir seride değil. Eski zamanlardaki tarzı daha kendine hastı ve daha çok yakışıyordu bence. Hikaye olarak bir sıkıntı görmüyorum zaten son sezonlarda ama tadı biraz kaçtı gibi. Kimisi de serinin başlarını sevmiyor mesela daha ciddi arclar olsun istiyorlar. Onu da gayet iyi yapıyor aslında. Tercih meselesi daha çok.

Bende ilk izleyeli 9 sene falan oluyordur herhalde. Klasik geyik vardır bir sürü anime tüketmeden Gintama'ya başlanmaz diye ama birkaç anime izleyip başladım gayet keyif almıştım yani. Ne kadar izlersen izle zaten bazı şeyleri anlayamıyorsun oranın kültürü sonuçta.

Klasik geyik vardır bir sürü anime tüketmeden Gintama'ya başlanmaz diye ama birkaç anime izleyip başladım gayet keyif almıştım yani. Ne kadar izlersen izle zaten bazı şeyleri anlayamıyorsun oranın kültürü sonuçta.
Bilmez miyim abi bilmez miyim? Az mücadele etmedim ben de bu kafayla. Gintama'nın asıl olayını kavrayamamış insanlar ya da hiç bilmeyen insanlarca söyleniyor. Benim ilk izlediğim serilerden biri olmasına rağmen ayı gibi sardı yani. Her göndermeyi anlamak zorunda değilsin ya da sadece göndermelerden ibaret değil. Göndermeleri bölüm içlerine serpiyorlar genelde. Kaldı ki Japon tarihi ve kültürüyle ilgili de tonla gönderme var, oldu anasını sarayım Japonya tarihi okuyalım izlemeden önce. Te allam. Kaldı ki göndermeleri söylüyorlar izlediğin yerde üst yazı olarak. Hoşuna gittiyse açar bakarsın. Laf olsun torba dolsun.

Onu da gayet iyi yapıyor aslında. Tercih meselesi daha çok
Yapıyor-du bence. Yoshiwara 1-2 kalitesinde arklar yapmış bir adam goril, ama Şogun Suikastinden bu yana o kadar da kotaramadı aksiyon arkları işini. Tabii o kısımlar da sarıyordu beni yalan yok ama Gintama'nın ilk 250 bölümlük kısmı şaheser benim için o seviyeye yaklaşamadı. Çoğu kişinin aksine ben Gintama'nın ruhunun korunduğu ilk bölümleri daha çok seviyorum. Burada da elden ayrı olma serimizi devam ettirmişiz ok.

Horimiya animesinin 2. sezonu 2023 Temmuz'da geliyor.

Gerek var mıydı bilmiyorum, çok temiz bitmişti esasında seri. Yine de izlenir.

Kimetsu no Yaiba animesinin Swordsmith Village arkı 9 Nisan'da geliyor.

Bungo Stray Dogs animesinin 5. sezonu Ağustos ayında geliyor.

Pluto anime uyarlaması 26 Ekim'de geliyor. Merakla bekliyorum.

Warner Bros ve Wit Studio ortaklığında bir Suicide Squad animesi geliyor. İlginç proje. :D

Warner Bros ve Wit Studio ortaklığında bir Suicide Squad animesi geliyor. İlginç proje. :D

Haa aynen ben de gördüm geçen gün. Hiç beklemiyordum. :D Umarım filmlerinden daha iyi bir iş çıkarırlar. Film evreni olmayacaksa düzgün bir anime evreni hoş olur.

Ağzı dikişli Joker görünce başka bir edgy proje daha olduğu belli. Bir de Harley ve Joker karakterlerinden resmen tiksindim artık. Batman'den bile gına geldi hatta..

One Piece'ten önce çizilen, başrolünde Ryuma olan tek bölümlük Monsters isimli manganın anime uyarlaması geliyor. E&H Production isimli stüdyo tarafından yapılacak ve Sunghoo Park tarafından yönetilecekmiş. ( Jujutsu Kaisen 0 ve God of High School animesinde yönetmenlik yapmış.)

Luffy'i seslendiren Mayumi teyze harika bir iş çıkarmış gibi duruyor. Merakla bekliyorum.

Shoukoku no Altair monthly shounen sirius'da ocak ayında başlıyor sanırım. Dergi kapağı bu olacak. Altın Şahin

9177707-223%282024-01%29.jpg

Kimetsu no Yaiba Hashira Training Arc animede 12 Mayıs'ta başlıyor.