Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Çizgi Roman Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Tartışmalar

Lucifer' Alıntı:
Hiç bir ekipman olmadan teke tek yumruk yumruğa thanosmu alır Hulkmu.Bide fiziksel olarak hangisi daha güçlü
Güç seviyelerine dair sorular için buraya soru yazabilirsin. Ancak "şu mu döver yoksa bu mu ?" tarzı şeyler için kurallara uygun biçimde bir kapışma konusu açman gerekiyor sevgili kardeşim.

Herald Hulk vs Superman konusu altında "Thanos mu Hulk mu hangisi fiziksel olarak daha güçlü?" sorusu tartışılmaz. Dediğim gibi kuralları okursan daha faydalı olur.

Bu karşılaşmalar için ne düşünüyorsunuz ? Thor´u neden bu kadar yerden yere vurdular acaba ? Red Hulk çekiçle dövüyor
Mantis havaya savuruyor,Emma Frost hakaretler savurup yere seriyor

@Nabu @Ascalon @Noralyma @father

@Lex Luthor

Valla bu ne ya ? Thor istikrarsız gibi geliyor bana.

Bir çizgi romana bakıyorum esip gürlüyor, şekil şukul hareketler.

Bir bakıyorum street level den biraz üstün adamdan dayak yiyor.

Edit: Thor Rulk'u bir sonraki kapışmalarında yeniyor bu arada.

@Noralyma
Edit: Thor Rulk'u bir sonraki kapışmalarında yeniyor bu arada.
Red Hulk´u sonra yenmiş ama yinede Thor´u baya güçsüz gösterip yapacağını yapmışlar

Mesela Emma da ise Phoenix force varmış ama aynı Thor şunu
thor-vs-the-phoenix-1.jpg
kısa süreliğine knock out etmiş gücünün daha azını taşıyan ve avatarı olan Emma ya yeniliyorsa Ohooo

Marvel ın sırf şu diğer karakterleri ön plana çıkarmak yaptığı şeyler gerçekten tuhaf

@Lex Luthor

Eğer Phoenix varsa normal yenilmesi. Daha güçsüz olsa bile..

Thor'u malesef bazen çok güçsüz gösteriyorlar.

Fear it Self serisinde Hulk'a "Seni yenemeyeceğimi biliyorum" gibi şeyler söylüyordu.

Beyler hulkun ulaşabileceği en üst sınır nedir yani World Breaker Hulk'dan daha ötesine geçebilir mi

Beyler hulkun ulaşabileceği en üst sınır nedir yani World Breaker Hulk'dan daha ötesine geçebilir mi
Bildiğim kadarıyla en üst formu World Breaker daha yukarısı yok çünkü sonunda insana dönüyordu ama değişik güçler elde ederek Herald Hulk benzeri versiyonları vardı
ha birde abartılmış alternatif evrendeki versiyonları var Space Punisher Hulk bunlardan biri sanırım

@Lucifer
Sitenin bunun hakkında bir yazısı var buyur http://kahramanbaykus.com/en-guclu-12-hulk-versiyonu/
burada %100 canon ve en güçlü Hulk versiyonunun Heart of The Monster Hulk olduğu söyleniyor

@Lex Luthor
Red Hulk tam emin değilim ama Loeb'in yazdığı ilk zamanlardan bu internette çizgi roman okurları arasında viral olmuş bir durum. Loeb yarattığı bu karakteri o kadar çok abartıyordu ki Watcher filan yumrukluyor Silver Surfer'ı dövüyordu Red Hulk o dönemler. Ancak diğer yazarlar bu fikirle hem fikir olmadıkları için daha sonraları düşürdüler karakterin gücünü epey. Loeb force Rulk diye geçer bu durum internette. :D

Thor, Mantis olayı da çok eski bir durum pek ciddiye almaya gerek yok karakterin daha yeni yaratıldığı dönemler.

Emma Frost olayı ise oldukça olası mantık çerçeveleri içinde olan bir durum. Emma Frost orada Phoenix Force'a sahip.

Tam olarak doğru hatırladığımdan emin değilim ama sanırım beyonder bir keresinde Hulk'un gücünün limitsiz olduğunu söylemişti.Yani bu World Breaker Hulk'tan daha güçlü olabileceği anlamına gelmez mi.

@Ascalon
Teşekkürler bu durumdan haberim yoktu

İlk Emma frost vs Thor'u gördüm ona bakarken diğer videolar karşıma çiktı bir de onları gorunce biraz şaşırdım açıkcası yani gereksiz yere yorum yapmışsam kusura bakmayın artık
Zaten videoyu paylaştiğim kanal ağır Hulk fanboyu hem hep Thor'un dayak yediği saçma anlari paylaşıp Thor'u güçsüz göstermeye çalısıyor hem de Hulk'u Thor dan çok daha güçlü bir karaktermiş gibi gostermeye çalısıyor gibi geldi bana

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tam olarak doğru hatırladığımdan emin değilim ama sanırım beyonder bir keresinde Hulk'un gücünün limitsiz olduğunu söylemişti.Yani bu World Breaker Hulk'tan daha güçlü olabileceği anlamına gelmez mi.
Onu bende duydum her yerde olan Hulk fanboyları sağ olsun
Neyse şöyle söyliyim Hulk sınırsız gücünün olduğunu kanıtlayacak bir şey yapmadı yani Beyonder söylemiş sadece feat yok ortada

Ayrıca ne zaman hangi çizgi romanda söyledi bunu acaba ? Ve nasıl söyledi Beyonder yani şöyle diyim "bu canavarın gücü sanki sınırsız gibi" benzeri bir cümle kurmuş da olabilir o yüzden detaylar önemli :D

Edit:Buldum tam olarak burada
3953584-2713687-2396928_1862100_beyonder_scan_hulk_super.png
diyor sanırım ve çizimlere bakılırsa bayağı eski çağlarda olmuş bir olay bu doğru olsa bile şu anda geçerli olduğunu söyleyemeyiz yine dediğim gibi sadece söyleniyor bunu destekleyen bir başarım yok

Banner'dan koparılan Hulk için söylüyor. Ayrıca sınırsız güce sahip olmak ile sınırlandırmalara sahip olmamak aynı şey değil. Flash'ın gücünün de net bir sınırı yok, Superman'in de yok. Herkes neredeyse sınırsız kaynaklardan besleniyor ancak başka fiziki sınırlamaları var. Yani gücün kaynağının bitmeyen bir şey olması illa çok güçlü olacağın anlamına gelmiyor. (Tabi tüm bunlar Beyonder'ın Hulk'dan etkilenebileceğine gerçekten inananlar için söyledim. Diğerleri sahnenin ne denli komik olduğunun zaten farkında.)

@Nabu
O karenin öncesinde Hulk´ın koskoca omniscience ve omnipotent Beyonder´ı yumruklaması aşırı gülünç geldi gerçekten
tabi Beyonder da çizik yok bu yumrukların onun için hiç bir anlamı yok orası ayrıda
işte klasik çağ her şey ve herkes abartılı sınırları bayağı zorluyor

Bir de şu başta açıkladığınız kısımlar gerçekten çok işime yarayacak gibi duruyor başımın etini yiyen ağır Hulk fanboyları için kullanılabilecek sağlam cevaplar içeriyor

Marvel evrenindeki tüm varlıkları düşünecek olursak bu karakterlerin ulaşabilecekleri maksimum potansiyelde, sizce pre retcon beyondere ciddi rakip olabilecek belki de onu yenebilecek kaç karakter vardır?@'Ascalon'

Marvel evrenindeki tüm varlıkları düşünecek olursak bu karakterlerin ulaşabilecekleri maksimum potansiyelde, sizce pre retcon beyondere ciddi rakip olabilecek belki de onu yenebilecek kaç karakter vardır?@'Ascalon'
Tam potansiyeline ulaşmış Protoge, Fulcrum(muhtemelen) ve yeni Molecule Man.

Marvel daki Captain Marvel ın yumruklarını birleştirerek evren yok ettiği bir versiyonu var mı ?

Instagramda bir postun altında yazmış bir kişi diyor ki Captain Marvel en güçlü karakterdir ondaki güç tanrıların bile istediği bir güçmuş Hela yı Thoru falan kolayca yenmiş

Bir çizgi romanda ise iki yumruğunu birleştirerek evren yok ediyormuş
Bu söylenenler ne derece doğrudur ?

@Lex Luthor
Öncelikle hangi Captain Marvel ikincisi hangi çizgi roman. Kaptan Marvel diye bahsettiğiniz kişi orjinal Mar-vell'in torunu Genis-Vell ise olabilir.

@Ascalon
Baya baya şu an günceldeki Carol Danvers için yazdı bunları şimdi silmiş çizgi roman yazmıştı ama unuttum sanırım o kişi de bir yanlışlık olduğunu fark etti
Kim bilir hangi karakterle karıştırdı belki de evren sandığı şeyin evrenle ilgisi bile yoktu

Edit:Dediğiniz gibi Genis-Vell yapabilir bunu hatta evreni yok edebilecek karakterler listeside kendisinden bahsedilmiş heralde Captain Marvel yazısını görünce Carol Danvers sanmış o kişi
Bu listede var