Hocam dc kozmolojisine baktığımızda 52 paralel dünyanın dışında skyland,heaven,new genesis gibi bölgeler var.Yani biz burdan bu bölgelerin bir nevi 4. Boyutta olduğunu anlıyoruz.Burdan da 52 dünyanın 52 supermanı,52 barry allenı varken sadece 1 tane darkseid'i,1 tane orionu olduğunu çıkarmamız gerekmiyor mu?Bu mantıkla yine 52 evrende sadece 1 tane bulunan olimpusun bir üyesi olan Wonder Woman'ın da multiverse'de 52 yerine 1 tane formunun olması gerekmez mi?Hatta new 52 de ilahi silahlar yapan demirci(adını unuttum ama siz anlamışsınızdır ) bir olay sonucunda şöyle bir cümle kuruyodu"bunu evrende hatta çoklu evrende sadece ben yapabilirim".Bu söylemi benim olimpusluların çoklu evrende tek olduğu düşüncemi destekliyor.Fakat okuduğum çizgi romanlarda earth2 Wonder Woman,earth3 Wonder Woman'a da rastlıyorum.Hatta geçen earth2 de geçen çizgi roman okurken hikayedeki tüm olimpuslular ölmüştü fakat earth1 hikayelerini okduğumu zaman ordaki olimpusluların hala yaşadığını gördüm.Bunlara bakarsak da olimpuslular çoklu evrende değil her evrende ayrı ayrı var.(yani 52 merkury,52 herkül gibi)Birbirinden çelişkili durumlar yaşiyorum bu çoklu evren hiyerarşisi ile alakalı sürekli.