Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Çizgi Roman Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Tartışmalar

Peki hocam, Heart of the monster hulk vs superman kim kazanır.
Not: Superman lazer atmayıp hulku eritmesin, yanlızca güç dövüşü olsun. ( Bide Superman hulkun bu halini de eritebilir mi ? )

@'Death' Aramızda yeni olduğun için sana tekrar bir hatırlatma yapmak isterim. Bu konunun ilke mesajında yani açıklama kısmında kalın ve kırmızı puntoyla yazılmış bir uyarı vardı. Dikkat etmemişsin sanırım;

Ve unutmadan ekleyeyim bu başlık "Kim kimi döver?" başlığı değildir. Onu öğrenmek için ilgili bölüme anket açmalısınız.
Bu kuralın sebebi de şu; eğer her türlü olası kapışmayı burada konuşursak kimse konu ya da anket açmaz.

O yüzden iyisi mi sen bize bu eşleşme hakkında şurada yazan -> Talimatlar-> a uygun bir konu aç ve hep beraber orada tartışalım istersen.

Hocam, çizgi roman evreninde Wonder woman veya thor güneşi tanklayabilir mi?

Wonder woman veya thor güneşi tanklayabilir mi?
Evet.

2249302-ThorDurability29-HeatAnnual14.jpg

4211416-1722804506-pm4NM.jpg

@Nabu Hocam Thanos'un buster leveli ne olarak düşğnülülüyor genelde? Daha öncedenn sormuşumdur büyük ihtimalle ?(

@Nabu Evet Skyfather demem biraz iddialı olmuş araştırdıktan sonra Skyfather olduğundan vazgeçtim. Ancak herald levelden daha üst bir seviye olduğunu düşünüyorum.

Bu arada benimde bir sorum var. http://kahramanbaykus.com/en-guclu-12-hulk-versiyonu/ bu liste de Heart Of The Monster Hulk için Wbh'den sonra ki hali demişsiniz fakat bir yazar açıklamasında Wbh'nin en güçlü Hulk olduğunu söylediğini duymuştum. Bu durumda yazarlar içinde bir çelişki olmaz mı hocam ? ?(

Bu durumda yazarlar içinde bir çelişki olmaz mı hocam ?
Açıkçası 2000li yıllardaki bu Incredible Hulk sagası birbirini takip eden olaylardı. Yani Skaar sonra World War sonra World Breaker daha sonra da Heart of The Monster... O yüzden bir çelişki olacağını çok düşünmüyorum. Onu diyen yazar belki de heart of the monster hikayesinden önce dedi. Bilemiyorum.

@Nabu
Ama hocam Thanos base halinde rahatça Thor'u elimine edebilecek biri. Ki 616 Worthy Thor da solar system/star level. Hatta Infinity çizgi romanını okumuşsunuzdur Thor vuruyor vuruyor Thanos paket ediyor. Hulk'u tek yumrukla birkaç mil öteye atmalar, Black bolt'un çığlığını tanklamalar felan bence Thanos'u bu seviyenin üstüne çıkarır.

@Noralyma

Tho (buffları yokken) biraz zorla Solar System seviyesi iken Thanos rahatlıkla öyle denilebilir. Yani siz gençler şunu anlamıyorsunuz. Bir gezegensel karakter başka bir gezegenseli yenerse bu otomatikman ilkini solar system yapar. Yoo yapmaz. Çoklu gezegensel de olabilir. Yetenek seti rakibine göre avantajlı olabilir vs vs. Yani Thanos güneş sistemi seviye karakterleri dövüyor diye Galaksi olacak değil ya. Uzayda kendi başına yolculuk edemeyip, uçamayan birinin zaten Galaktik tehdit olmakla pek bir işi olamaz.

Hulk'u tek yumrukla birkaç mil öteye atmalar
Bu çok matah bir şey değil.

Black bolt'un çığlığını tanklamalar
Black Bolt, sentry gibi çok tutarsız yazılan bir karakter ancak her çığlığı eşit güçte değil bunu biliyoruz o yüzden bu da Thanos'ı güneş sistemi üstü yapmaz.

Taş çatlasın belki multi güneş sistemi yapar. Bir de Thanos hasar gücü, atak gücü dayanıklılığının gerisinde birisi. Comics mantalitesinde genelde birisi Gezegen seviyesi yıkım gücü varsa o kadar da dayanıklılığı vardır gözüyle bakılır (istisnalar hariç). Ancak Thanos bence böyle değil. Atak olarak o denli yok edici ve yıkıcı olmamak ile beraber dayanıklılık ve sağlamlıkta çok daha ileride.

@Nabu
Galaksi olması bence de biraz olanaksız hocam zaten Odin anca Galaksi-Çoklu galaksi arası. Ama bence çoklu solar sistem-solar sistem arası vardır.
Birçok kez Superman'e yakın veya eş seviyede karakterleri yenmiş birisi sonuçta

@Nabu hocam sizce beta ray bill'in çekicimi daha iyi yoksa thor' un çekici mi? Hangisi daha iyi. Birde aralarında farklar var mı? Varsa nelerdir?