Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Çizgi Roman Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Tartışmalar

Hocam bide hangisi superman için en dişli rakip: Doomsday, hotm hulk mu?

Şu zamana şu zaman Doomsday Süpermen'i öldürmüş biri ve yeteri kadar kapışırlarsa Doomsday Hulk'ı da öldürecektir

Çünkü her yenildiğinde tecrübelenen ve evrimleşen bir canavar Doomsday

@Death Doomsday Superman ile karşılaşmadan önce Justice League International ile kapışmış ve onların gücüne uyum sağlayıp daha da güçlenmişti. Hunter Prey Doomsday ise tüm Justice League'nin başına bela olan bir şey. Yani bunda şaşacak bir şey yok.

Hocam Eternity ne seviyeydi acaba?
Ben evrensel diye biliyorum. Neyse araya kaynamıyım.
Benim de bir sorum var. Ben Beyonder'i Beyonders ırkından biri sanıyordum ama sanırım beyonders yaratmış onu molecule man gibi. Bu Beyonders sitenin en güçlü karakterker listesinde de yok bunları detaylıca anlatabilirmisiniz sitede?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben evrensel diye biliyorum. Neyse araya kaynamıyım.
Estağfurullah ve teşekkür ederim ^^

Benim de bir sorum var. Ben Beyonder'i Beyonders ırkından biri sanıyordum ama sanırım beyonders yaratmış onu molecule man gibi. Bu Beyonders sitenin en güçlü karakterker listesinde de yok bunları detaylıca anlatabilirmisiniz sitede?
Beyonders ırkının olduğu sıra God Doom ile aynı sıra Nabu o yüzden onları listeye eklemedi. Herhalde o hikayede Doom o ırktan birinin gücünü emmişti

Beyonder da yanlış hatırlamıyorsam Molecul Man'le birlikte bir bütünün parçasıydı(herhalde silahtı)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Muhammed

Benim kastettiğim Tek bir taş ile Thanos odinden üstün olur mu ?

Ayrıca biliyorum zaten burada ne tartışıldığını,
hatırlatmana hiç gerek yoktu

@Lord of Asgard Aslında @Muhammed biraz haklı çünkü bu da konusu açılabilir bir "vs" durumu.

Yine de özel bir durumu sorduğun için şimdilik sorun yok.

Açıkçası hangi taş olduğuna göre de değişir gibi geliyor.

Çünkü Gerçeklik ve Zaman gibi taşlarla yapabileceklerin başka , Uzay ve Güç gibi taşlarla başka.

Yiine de bir taşla üstüne çıkabileceğini pek sanmıyorum.