Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Çizgi Roman Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Tartışmalar

@KocaYusuf Ben en fazla güneş yokedebilir diye düşünüyorum. Binary formda da Thor'un iki tık altıdır çünkü sinematik evrendeki gibi bşir hype ı olmafı hiçbirzaman benim bildiğim. İron mani trk yumrukta komaya sokabiliyor Hulk'u da tek yumrukta bayıltabiliyor ama. Hulk 'u sinirlenmeden İron man'i de hazırlıksız yakalaması lazım.
Ben de Superman ve Thor'un, aynısını Carol'a yapabileceği kanaatindeyim :D

@KocaYusuf Ben en fazla güneş yokedebilir diye düşünüyorum. Binary formda da Thor'un iki tık altıdır çünkü sinematik evrendeki gibi bşir hype ı olmafı hiçbirzaman benim bildiğim. İron mani trk yumrukta komaya sokabiliyor Hulk'u da tek yumrukta bayıltabiliyor ama. Hulk 'u sinirlenmeden İron man'i de hazırlıksız yakalaması lazım.
Hulku bayıltabilen birini nasil Thor bir yumrukla bayıltsın? Thor bu kadar güçlü mü ki Hulktan?

Hulku bayıltabilen birini nasil Thor bir yumrukla bayıltsın? Thor bu kadar güçlü mü ki Hulktan?
Tabii ki. Yumruk olmasa da yetenekleriyle tekler.

Normal Hulk'u geçtim, amacı zarar vermek olan bir Thor, WBH'yi bile fazla zorlanmadan yenecek güçte.

Edit: Unworthy gibi versiyonlarını baz almadım Thor'un. Bildiğimiz formdaki halini baz alarak yazdım yorumu.

@Nabu

Abi DC evreninde Nihilverse diye bi yer varmış. Neyin nesidir Nihilverse daha önce hiç duymadım ?
Doctor Fate has fallen to the grip of the Lord of Chaos called Vandaemeon, who seeks to crush Fate. The mage knows that his only chance to escape the "Nihil-Verse" is to reach Kent Nelson's consort, Inza and travel through dimensions using her consciousness as a conduit. Unfortunately for Fate, Inza is not at the Tower of Fate and he is unable to locate her, dooming him to remain trapped.

Doctor Fate finds himself still trapped in the "nihil-verse"; a place where nothing and everything co-exist while also cease to exist. He was sent there by a mysterious aggressor while he was investigating a strange source of power. Using his powers, Fate casts a spell that brings him to a corporeal plane of the strange dimension, but he finds that this is no relief, as now he has to fight the powerful Lord of Chaos known as Vandaemeon.

Bu şekillerde geçiyor az çok anlarsın zaten nasıl bir yer olduğunu :D

Eski şeyler sanırım bunlar.
latest

Taa bu seriye aitler işte sen düşün.

Wally kendisi crde sbp benden daha hizli diyor

Speedsterler Prime a yaklaşamaz bile Barta tüm Sf yi verdiklerinde Prime in varış noktasına gitmesi 4 çizgi roman sayısı sürdü Prime ise yolda evrenleri v e gezengeleri itmek ile ugrasmasina rağmen tüm speedsterlerden önce multiverse towar a ilk giden kişi oldu

Jay garrick de daha hizli olduğunu söylüyordu.

Bart sa sf nin icinde tutamıyoruz gibi birşey söylüyordu

@Captain Thunder

Runner hiç düzgün feati olmayan sadece laftan ibaret bir karakter. kendi evreninde bile Makkari'ye yenildi herif (çok kasmıyordu ama Makkari'yi de çok hızlı bulmuştu).

Yani değil Wally, Bart ya da Barry dahi etmez.

Human Race Wally zaten comics tarihinin en hızlı koşucusu ötesi yok..

Runner'a gram şans vermem bu kadar az gösterimi varken.
HumanRace Wally serisini okuduğuna eminmisin? Dünyadaki tüm insanların hız gücünü kendine alıyor onlarla yetinmeyop Krakkly karakterinin hizinida alıyor Tüm speedsterlerin hız gücünüde alıyor 》 BlueSuperman,Jaygarrick,Bart,maxmercury bi kaç kisinin hiz guclerini daha alıyor

Dünyadaki tüm insanların hız gücünü aldıktan sonra aman tanrim sanki 5 milyar tane ayağım varmış gibi hissediyorum demişti , sonra koşup gittiğinde Krakkly karakteri koşarak yetişip , Wally e Tüm insanlarin hiz gücünü alsanda Velocity e zamaninda yetişemezsin benim hız gücüme ihtiyacın var diyor ve kendi hızınıda Wally e yükleyip intihar ediyor , Daha sonra wally Krakkly in bu fedakarlığı dünyadaki insanları kurtarmamiz şansını 2 kat arttırdı diyor sonra kulağındaki mikrofonla dünyaya sinyal gönderiyor ve hızım yetersiz daha fazla hiza ihtiyacim var diyor ve tekrar insanlar koşmaya başlıyor tabi tüm speedsterlerde tekrar wally e hız yüklemesi yapıyorlar , Kozmik kumarbazlar sayesinde de evrenler arası koşabildi ben wally in evrenler arası koştuğuna daha once sahit olmamıştım

Sonice benziyen Krakkly karakteri olmasa zaten basaramazdı wally Krakkly Haritanin üzerindeki kwzyy de yaşıyor Wally e önderlik edip onu egitiyordu hatta wally boşlukta kaybolucakken omzundan tutup kurtarıyordu onu baya bir öncülük etti wally e

HumanRace Wally serisini okuduğuna eminmisin?
Okumadığımı düşündürten nedir ? .. Zaten o seride ekstradan hızlı olduğunu belirtiyorum.Direkt Wally en hızlı demedim. Human Race Wally dedim sebebi de söz konusu eklentiler. Fakat anlamadığın bir şey var. En hızlı insan bile yüz metreyi 9 saniye altında koşamıyor. Bırak süper atletleri normal insanlar için durum daha fena. İnsanlardan gelen hız gücünün inanılmaz bir etkisi yok. Kelebek etkisi gibi küçük de olsa önemli rol oynayan bir etkisi var.

Krakkl'a gelince şansı 2 kat artırması hızı 2 kat artırmasıdır. Wally'nin Human Race koşusunun rakamları o kadar komik rakamlarki hesaplayınca yarısını alıp sonra da insanların verdiği hız için hadi çıkan rakamı 1000 e bölsek gene ulaşılmaz rakamlar var.

En hızlı insan bile yüz metreyi 9 saniye altında koşamıyor.
Hocam o en hızlı kadındı herhalde. Usain Bolt 6 saniye civarında koşmuştu.
9.69 saniyeyle koştu Bolt. Daha hızlısı yok.
Usain bolt 9.58 koştu

Dünyadaki tüm insanların hızını aldığında, aman tanrım sanki 5 milyar tane ayağım varmış gibi hissediyorum demesi nasıl az bir seviye olabilir + Sadece 1 insanın hız gücünü alsa verdiğin örnek kabul edilebilir, Sadece Krakkly karakteri 2 kart artırıyorsa diger speedsterleri dunyadaki tüm insanlari kattigimizda bu 10 kata kadar rahat çıkar. Krakkly,BlueSuperman,Jaygarrick,MaxMercurry,BartAllen gibi speedsterlerin hız güçlerini de unutmamak gerekiyor bunlar olmasa wally başaramazdı hiç bir türlü başarabilicek olsa kulağındaki mikrofondan dünyaya sinyal göndermez daha fazla hıza ihtiyacim var demezdi herneyse ✌

Son düzenleme:
Dünyadaki tüm insanların hızını aldığında, aman tanrım sanki 5 milyar tane ayağım varmış gibi hissediyorum demesi nasıl az bir seviye olabilir
5 Milyar Ayak bir hız belirtisi değil çok ayak = çok hız değil. Adam orada kaç kişinin kinetik enerjisiyle bir olduğunu ve bu hissin sıradışılığını ortaya vuruyor. Senin dediğin gibi olsa "Aman tanrım hızım 5 milyar arttı der." Ayrıca basit mantık diye bir şey var. Normal Wally hatta Kid Flash Wally'nin bile ışık hızından onlarca kat koştuğu onlarca feat varken 5 milyar insanın bırak ses hızını, sub sonic dahi etmeyecek hatta yanından geçmeyecek hızlarının katkısı ne olacaktır ?

Daha ergen iken atıyorum 1293612894612090288 m/s koşan adama 5 milyar kişi 5m/s lik hız verse ne olacak ki ? Kelebek etkisi işte.

bunlar olmasa wally başaramazdı h
Başarırdı demedim ki ?

? Niye trip atıyorsun kardeşim :D Bu kadar coşacak bir konu yok zaten.
Sadece Krakkly karakteri 2 kart artırıyorsa diger speedsterleri dunyadaki tüm insanlari kattigimizda bu 10 kata kadar rahat çıkar.
Nasıl anladın 10 olduğunu takometreyle mi baktın ? Ayrıca tekrar söylüyorum. Wally'nin hesaplanmış rakamları değil 10 a 1000 e bile bölsek hala çok astronomik rakamlarımız olur.

"Sırf Karaları (Kıtalar ve Adalar) dolaşsa o sürede bu = Işık Hızının 500 Sekstilyon katı eder.
Ancak Gemiler ve Deniz altıları ve de Deniz Üstündeki yapılarıda gezmek zorunda kaldığını ve kara sularını da gezdiğini düşünürsek bu da = Işık Hızı x 250 Katordesilyon demek oluyor. "

Sekstilyon 21 sıfırlı hane demek bundan 1000 kessen 18 sıfırlı quintillion hanesine düşer
Katar desilyon da ise 45 sıfır var 1000 e bölsen 42 sıfırlı tredesilyona inecek.

Yani geriye Wally'e gene absürt rakamlar kalıyor. Anlatabiliyor muyum ? Baştan beri zaten demek istediğim Human Race serisinde aldığı yardımları göz ardı etmediğimi onlarla beraber o serideki Wally'nin en hızlı olduğunu ancak onların katkılarını çıkardığımızda dahi Wally'nin rakamlarının absürt derece de iyi olduğundan bahsediyorum.

Umarım anlaşılmıştır.

Altı milyar insanın her birinin saatte 20km ile koşabildiğini düşünürsek (Ki bu atletler için bile biraz zor bir rakam) 120.000.000.000 km/saat ediyor. (Google yardımı ile düz çarptım) Açıkçası Wally'in hızına oranla çok küçük katkı bu.

En hızlı insan bile yüz metreyi 9 saniye altında koşamıyor.
Hocam o en hızlı kadındı herhalde. Usain Bolt 6 saniye civarında koşmuştu.
9.69 saniyeyle koştu Bolt. Daha hızlısı yok.
Usain bolt 9.58 koştu
Dünyadaki tüm insanların hızını aldığında, aman tanrım sanki 5 milyar tane ayağım varmış gibi hissediyorum demesi nasıl az bir seviye olabilir + Sadece 1 insanın hız gücünü alsa verdiğin örnek kabul edilebilir, Sadece Krakkly karakteri 2 kart artırıyorsa diger speedsterleri dunyadaki tüm insanlari kattigimizda bu 10 kata kadar rahat çıkar. Krakkly,BlueSuperman,Jaygarrick,MaxMercurry,BartAllen gibi speedsterlerin hız güçlerini de unutmamak gerekiyor bunlar olmasa wally başaramazdı hiç bir türlü başarabilicek olsa kulağındaki mikrofondan dünyaya sinyal göndermez daha fazla hıza ihtiyacim var demezdi herneyse ✌
Evet 2009 yılında kendi rekorunu kırmıştı.